Efter regn kommer ...

100media_imag013 (MMS)

Efter regn kommer ...


Sockerkaka och kaffe...

...njuter vi av just nu, Maja och jag. Ja, kaffet står jag för, Maja äter dock mer än gärna sockerkaka i mitt sällskap. Det är lunchvila med en sovande lill lillasyster och en leka ¨på rummet mellan lillasyster. Och jag och Maja sitter i källaren och knappar på var sin dator. Riktigt mysigt faktiskt.

Så var det fredag igen. Oj, vad veckorna rusar iväg! Denna vecka har alla varit friska, eller i alla fall så pass friska att de varit på dagis som vanligt. I onsdags hällde regnet ner och det tog en halv evighet att få på alla barnen regnställ och annat för att komma iväg till dagis. Så klockan var närmare 9.20 innan Maja var lämnad och klar. Sara skulle iväg på möte och grannen Marita var inbokad som barnvakt vid 9.30, så det var långa benet före hem igen från dagis. Mötet var uppstartsworkshop på Habiliteringen inför den intensivinlärning som Molly ska börja med. Mollys dagisfröken Marie samt förskolans specialpedagog var också med. Detta ska bli mycket spännande! Inledningsvis kommer det bli mycket enkla övningar och några 25 timmar i veckan kommer vi nog inte upp i detta år. Till att börja med ska vi öva på imitation, lägga lika och att komma på uppmaning. Först övar man med bara Molly vid så kallade bordsövningar. sedan generaliserar man övningen till vardagen och bjuder in andra att delta vartefter övningarna sitter. Om två veckor drar det igång med första träffen då Molly ska vara med.

Det hade gått aldeles utmärkt för Marita här hemma och hon hade till och med bäddat alla våra sängar. Vilken lyx! Marita sydde nyligen ett par gardiner till Mollys rum av tyg hon hittade i källaren. Dessa har vi satt upp, men som med allt var de inte riktigt helt färdigt uppsatta då omtagen hängt löst. Men det gjorde de inte längre när Sara kom hem igen. Tack för hjälpen Marita!

Torsdag är jobbdag för Sara. Här hemma var det simning för Molly, vilket hon blev mycket excalterad över. Hon har missat två gånger i rad på grund av trasig bassäng och förkylning. Farmor, farfar och Cissi kom hit och tog Mirre på en härlig promenad. Molly fick prova att simma med simringar i slutet på denna badgång, vilket hon verkligen uppskaddade. Då kunde hon simma fritt och ta sig till och ifrån Johan på eget bevåg.

Molly har börjat berätta om saker som hänt under dagen, vilket är så roligt! När man hämtar på dagis säger hon vad hon ätit och om det hänt något speciellt. I går berättade hon för Sara om simringarna innan Johan hann säga något.

I dag är det en regning fredag och vi har ännu inte kommit utanför dörren. Det får bli eftermiddagsaktiviteten, en tur till torget. Alltid lättare att gå ut i dåligt väder om man har ett mål.

I morgon åker Johan till Kina på två veckor. Kommer bli mycket tomt, men Saras mamma Lena kommer hit och hjälper till under nästa vecka. Tur är det, för det behövs barnvakt nästan varje dag för olika anledningar. Veckan därefter är vi i stort behov av underhållning, så har du inget för dig, kom gärna förbi och säg hej!

Tyvärr har jag inga nya färska bilder att bjuda på, så det får bli lite sommarnostalgi. Kan behövas när hösten verkligen är här med regn och rusk.
 

Mirre kör grävskopa på campinglekplats
Molly studerar en orm i skogen i Mellerud
Maja njuter av värme i trädgården

Kallt...

Oj, vad kallt det blivit plötsligt! Overaller, vinterkängor och tjockmössor fick vi leta fram i går morse när det var dags för att gå till dagis. -4 grader. Brr... Men solen värmer skönt fram på eftermiddagen.

I lördags var Maja tillräckligt frisk för att åka på simskolan. Trots att det är så tidigt på morgonen studsar hon upp ur sängen. Veckan innan klarade Maja ju simmärket Livbojen, så det införskaffades vid detta simtillfälle. Det var en mycket stolt Maja som åkte hem från simskolan med märket fäst på tröjan.

På eftermiddagen var Maja bjuden på 5 års kalas hos grannpojken Anton. Presenten införskaffades i fredags tillsammans med alla tre barnen i den stora leksaksaffären på Backaplan. En aktivitet som faktisklt går över förväntan. Det finns ju så mycket skoj saker som låter, rör sig och som man känner igen från TV´n. En sovande Timmy lamm, figurerna från Drömmarnas trädgård, Pingu m.fl. Hur som helst, på kalaset var det massor av pojkar, och så Maja som klätt upp sig i sina finaste rosa kläder med halsband, tofs och hårspännen. Men det bekom inte Maja mycket. Hon kom hempromenerandes själv från kalaset när det var slut, nöjd och glad med balong och godispåse i handen. Under tiden unnade sig Sara en shoppingtur in till stan och kom hem ett par timmar senare med massor av påsar.

Lördagen var även Johan och Saras bröllopsdag. För att fira 6 härliga år tillsammans blev det delikat middag på Resturang Fond samt ett champange på Ett innan farmor och farfar avlöstes på hemmaplan.

På söndagsförmiddagen tog vi oss en skogspromenad i området. Maja byggde en jättefin koja av pinnar och vi klättrade i träd och njöt av att umgås hela familjen. Efter vilan åkte vi gemensamt till Coop för veckans storhandling. En fika hanns också med. Mysigt!

Veckan är nu igång som vanligt och barnen går på dagis igen. Molly var tvärt emot vad vi trodde mycket excalterad över att få gå till dagis. Mirre ochg Sara tog en långsam skön promenad efter att systrarna lämnats, för en gångs skull helt på Mirres vilkor.

I dag har vi varit på Kyrkans öppna förskola och lekt, fikat och sjungit. Alltid lika trevligt. snart är det dags att hämta Molly som idag har varit på utflykt med dagis till bibliuoteket. Ska bli mycket spännande att höra hur det hela har avlöpt.Maja klättrar
Mycket legobygge just nu...
Mirre är mycket medveten om sitt utseende. Kjol och tofsar ska det vara, och helst ska allt vara rosa.

Fredag

Och så var det fredag igen... Och tjejerna är fortfarande hängiga. Börjar bli lite segt! Hoppas på att alla är friska till nästa vecka, så att vardagen kan återkomma med sin lunk.

Med andra ord har vi inte gjort många knop i veckan. Varit inne mest och lekt. Efter allt för mycket tjat och gnat och bråk kring datorer och DVD-filmer gjorde vi en drastisk åtgärd i tisdags kväll. DVD-apparaten kopplades ur och DVD skivorna gömmdes undan för ett tag. Vill man titta på TV är det bolibompa som gäller. Datorerna flyttade vi ner i källaren till det som från början var tänkt att bli kontor. Nu, efter snart 2 år har det äntligen blivit kontor. Ett skrivbord, två datorer, en skrivare och en nyinförskaffad laminatmaskin för att kunna göra bilder åt Molly... I och med att datorerna inte syns, så efterfrågas de knappt alls längre. Så istället så får vi bygga lego, leka frisör, ha dock kalas etc.

Såg på alla facebookkommentarer att det snöade i Stockholm idag. Det gjorde det faktiskt här med igår, men kanske inte i samma mängder.Den låg kvar i alla fall någon timme...
Molly...
...och Maja uppskattade snön..
...medan Mirre var mindre förtjust!


          

Då var det betydligt bättre att vara inne!

Sjukstuga... igen!

Ja, hösten är verkligen här, det kan man se på overallerna som är framtagna och hänger ihallen, på alla löv i olika nyanser av rött och brunt som faller mot marken, och på att förkylningarna är här, igen! Tredje gången sedan Molly började dagis för 1½ månad sedan. Segt! Maja är som vanligt den piggaste, men idag fick även hon stanna hemma från dagis på grund av en ganska så envis hosta. Molly har sovit kasst två nätter i rad och ser så trött ut. Och Mirre snorar, hostar och snorar lite till. Så idag har vi det åter igen lugnt och skönt. En tur till torget för lite veckohandling hann vi med i förmiddags. I kväll kommer Linas matkasse, så det behövde bara kompleteras med frukostsaker, vilket vi klarade av utan bilen. I eftermiddag blir det brödbak och innomhushäng, för nu regnar det på tvären och blåser. Jag säger ju det, höst!

Förra veckan var dock alla friska, i alla fall i början. På måndagen åkte Sara och Mirre till Coop för att storhandla på förmiddagen efter lämning av storbarnen på dagis. Mirre ville helst promenera omkring själv i affären och lyckades gömma sig ett antal gånger bakom olika hyllor. Men Sara kom hem med lika många barn som hon kom dit med plus ett par kassar mat.

På tisdagen deklarerade Maja att hon ville ha en hemmadag, så efter lämning av Molly på dagis hade Sara tänkt att styra kosan hemmåt. Men Mirre som ville promenera istället för att åka vagn ville annorlunda. I racerfart för att ha så korta ben spatserade hon målmedvetet mot torget. Tisdgara har kyrkan öppen förskola och inkännande Maja frågade Mirre om det var dit hon var påväg. Mirre nickade och Maja föll till föga. Så vi hamnade på öppna förskolan ändå, utan medhavd lunch och utan skötväska... Men det löste sig ändå med lite fika till lunch och ett redigare mellanmål istället. Så med ett gäng pannkakor hämtade vi Molly ¨på eftermiddagen och begav oss till en lekplats lite längre bort än vanligt som har en "karusell" som både Maja och Molly älskar. Så vi fick en härlig uteeftermiddag med kurragömma lek, pannkakor, karusellande och annat skoj.

I och med att torsdagen innebar ledighet för Sara blev det jobb på onsdagen istället. Sara jobbade förmiddagen och Johan på eftermiddagen. Johan och Mirre fick för en gångs skull rå om varandra lite själva efter att de lämnat Maja och Molly på dagis. De promenerade i skogen och mös på en lekplats. På eftermiddagen var det utehäng som vanligt med besök på hela tre olika lekplatser innan vi kom hem för middagsmattillagning.

Fredagen blev en riktig långsam dag. Vi tog oss dock ut en sväng på eftermiddagen för att köpa lite fredagsgott mellanmål som intogs på en lekplats. Mys!

Mirres förkylning bröt ut på lördagen, så helgen har varit lugn. Johan och Maja åkte till simskolan på morgonen. Denna veckan var det klädsim på schemat och Maja var väldans excalterad. Kläder och flytväst i simbassängen. Spännande! Hon simmade x antal meter och klarade därmed simmärket Livbojen. Skoj! Johan städade på förmiddagen med en hängig Mirre medan Sara med Molly där bak och Maja på sin cykel tog sig en cykeltur med ett lekplatsbesök på vägen. Härligt höstväder! Mitt på dagen tog sig Johan en tur in till stan och Sara unnade sig lite träning på eftermiddagen när Johan och barnen gick till torget. På det hela taget en skön lördag.

På söndagen började hängigheten sprida sig och förmiddagen tillbringades inne. Barnen framför dator och TV och Johan och Sara med att fixa i barnens rum och putsa fönster. Lite ommöblering har gjort båda barnrummen betydligt rymligare. Kuddhörnan i Mollys rum har förpassats till källaren, vilket frigjorde massor av golvyta för lek. I det andra rummet fick spjälsäng och garderob lite nya placeringar, vilket också frigjorde yta. Nu behöver vi fundera på vad som behövs i Majas och Mirres rum för att göra det lite mer anpassat för Majas behov. På eftermiddagen begav vi oss ut för lite frisk luft och hamnade på en lekplats. Roligt att vara ute hela familjen så, vilket inte händer så ofta nu för tiden.

              

Vi leker kurragömma. Johan har gömt sig med kameran...     ... men blir hittad av Maja först...

              

...och sedan Molly                                                               Mirre var också med på ett hörn.

Förra veckan...

Vad har då hänt sedan sist, för det har ju gått över en vecka. Slarv!

Förra veckan var alla friska och dagisvistelse skedde som vanligt. På måndagen var det kanelbullens dag, så efter hämtning gick vi till bageriet på torget och köpte oss varsin bulle som vi åt på lekplatsen. Mys!

Efter att vi lämnat Molly på dagis på tisdagen gick vi andra till öppna förskolan i kyrkan. För en gång skull var det ganska mycket barn och föräldrar där.

På onsdagen lämnades Maja på dagis redan strax efter 8.30 då hon skulle in till stan för att gå på bio: Pettson och Findus. Efter att Sara och Mirre lämnat Molly tog vi bussen in till stan för att möta upp Susie och Frida. Mirre fick spatsera på Avenyn och hon gick långa sträckor själv. Då och då avbröts promenaden av att Mirre fick ett ilskeutbrott då hon inte kunde gå åt det håll hon ville. Efter en stunds skrikande liggande på marken kunde promenaden fortsätta... Vi åt god lunch på Pour Bon och sedan somnade Mirre gott i vagnen medan Sara och Susie promenerade omkring inne i stan med var sin kaffe. Det kändes som för 5 år sedan, men då var det Maja och Måns som låg i vagnarna... Nostalgi! Vid halvtvå snåret var det dags att ta bussen mot Tuve igen för att hämta på dagis. Underbart härlig dag!

Torsdagen var farmor och farfar här och passade Mirre då Johan och Molly var iväg på simningen. Hunden Cissi var för en gångs skull med och Mirre promenerade stolt omkring med henne i koppel i området.

BVC på torget har också öppen förskola, så dit gick vi allihopa på fredagen. Vi fick en extra frukost där innan det målades vattenfärg, lektes, sjöngs och lästes böcker. Nanette som är föreståndare för öppna förskolan kommenterade vad mycket som hänt med Molly under sommaren och hur bra hon nu kunde vara en del av gruppen. Alltid roligt att höra när utomstående som inte ser Molly varje dag kan se en positiv utveckling. På eftermiddagen tog vi bilen in till Trädgårdsföreningen i stan där vi träffade Susie med barn för lite lekplatshäng. Molly och Mirre turades om att springa ner till kanalen för att lika snabbt bli bortburna därifrån. Men på det hela taget en mycket trevlig uteeftermiddag!

Vi har ett tag funderat på att unna oss en ny barnvagn. Sulkyvagnen som används till vardags köptes begagnad till Maja och har börjat lämna in lite smått. Dessutom har vi med tiden upptäckt vissa brister: för liten korg under, inget fungerande regnskydd utan sufflett, suflett ej möjlig att ha på samtidigt med ståbräda. Den andra vagnen vi har är den kombivagn som köptes ny till Maja när hon föddes. den har används flitigt och börjar också se ganska nergången ut. Den är stor och åbäkig, samt att den inte fungerar så bra som sittvagn. Så på lördagen åkte vi till Babyhörnan på Backaplan med en mycket specifierad önskelista på en vagn. 1½ timmes provande, körande, testande och klämmande senare så åkte vi därifrån med en Emmaljunga Scooter. Och än så länge är jag supernöjd.

På lördagseftermiddagen styrde vi kosan söder ut till Hällesåker för att hälsa på Chrille och Marie och deras söner Viktor och Wiliam. Vi lärde känna dem under autismutbildningen och de var här och hälsa på för ett tag sedan. De bor på en liten gård fantastiskt vackert med mycket skog runt om. Maja och Viktor lekte mycket bra och det märks inte mycket på honom att han har autism. Mirre och Molly lekte med katten som vallade dem upp och ner och fram och tillbaka i akogen. Vi fick fantastiskt god kaka när vi kom och senare lasange till middag. Ett mycket trevligt besök!

På söndagen for Maja och Sara till Backaplan igen, denna gången för att handla nya regnkläder till alla barnen. Maja växer så att det knakar och Molly sliter regnkläder som andra byter underkläder. Så det blev ett nytt ställ till var och en. Då Maja var med fick inte mamma så mycket att säga till om färgen, så nu häönger det tre galonställ i olika nyanser av rosa i hallen. Snyggt! På kvällen kom Stefan och Lott apå spontan middag och vi gjorde kanske en sista grillning. Mixad grillbricka med ett glas rött vin (till de vuxna) fick avsluta en mycket lyckad helg.Molly på lekplatsen vid Östra sjukhuset
Mirre läser gärna böcker och vill vet avad allt i boken är.
Maja på promenad...

Sjukhusupplevelse

I dag har det önskats en hemmadag från resten av familjen, så idag är vi bara hemma och har det lugnt och skönt! Mamma sitter vid en dator, Maja vid en annan och de två minsta sitter bänkade i soffan framför Små Einsteins. Skönt! Vi har haft en ganska full fart vecka och ibland behöver man dra lite i handbromsen för att ta en paus. Gårdagen var i alla fall för víssa av oss ganska omtumlande.

Molly hade tid för sin EEG (för att säkerställa att hon inte har epilepsi, något som är vanligt hos barn med autism) i går, något som i alla fall jag förträngt in i det sista. På kallelsen stod det att hon under undersökningen behövde sova... Att få Molly att somna på ett sjukhus på dagtid kändes som en i stort sett omöjlig uppgift. Instruktionen var att låta henne sova så lite natten innan att hon kunde somna under undersökningen. Vi höll henne utan större ansträngning vaken till 22 på onsdagskvällen. Och på det lite obligatoriskt läggningsstrul, så klockan var nog närmare 22.30 innan hon sov. Maja var mycket upprörd över att Molly fick vara uppe länge, men inte hon... Väckning av Molly skedde 6 på morgonen. 6.30 stack en arg Maja ut huvudet ur sitt rum och ansåg deklarerade att hon också ville vara vaken hela natten som Molly...

Torsdagar är baddag för Molly, och undersökningen på sjukhuset var efter lunch så lite bad kändes som en bra uttröttande förmiddagsaktivitet. Denna gång skulle mamma få följa med och vara med i vattnet också. Mys! Men precis när Tova som skulle vara barnvakt dykt upp ringde telefonen. Övervämmning i bassängen = inställt bad. Snopet! Så vi planerade lite raskt om och åkte till Östra Sjukhuset direkt på förmiddagen och bekantade oss under någon timme med den relativt nya lekplatsen där. Saras kusin Kerstin som är trädgårdsarkitekt var med och byggde denna lekplats, så det kändes lite extra roligt att se den. Molly, Sara och Johan klättrade, hängde, lekte och busade. Molly fick också äta medhavd lunch på en bänk i solen.

Vid lunchtid tog vi oss till Östras resturang och lyckades få ett bord precis bredvid ett akvarium. Så medan Molly beskådade fiskar kunde Sara och Johan äta god lunch i ganska så lugn och ro. Molly petade i sig ett par pankakor i farten mellan bordet och akvariet. Nu började hon se rejät trött ut...

Så var det dags för undersökningen... Vi fick komma in i ett undersökningsrum där det fanns en brits. Där skulle Molly ligga stilla i pappas famn. Och alla som känner Molly hör ju hur omöjlig den uppgiften lät, oavsett om hon var dödstrött. Molly hittade massor av spännande saker att titta på, leka med, klättra på... Dryga 20 elektroder skulle fästas i hårbotten på Molly med en ledande gel, men i och med att hon aldrig var stilla mer än några sekunder var detta i stort sett omöjligt. Till sist kom en person till från personalen till hjälp och med gemensamma krafter kunde elektroderna sättas på plats och fästas med linda och mössa. Molly var rosenrasande och gjorde rejält med motstånd, vilket tröttade ut henne nog att när väl de två ur personalen lämnade henne i fred och hon lugnat sig somnade hon. Otroligt! Det gjorde ont i modershjärtat att se henne så upprörd, men alternativet var medicinering för att lugna/söva henne och det kändes INTE aktuellt.

Det var dock en mycket glad och nöjd Molly som väcktes 20 minuter senare. När alla elektroder plockats bort såg hon ut som en riktig rocker i håret. Alla data hade registrerats korrekt och resultatet skulle skickas för analys. Svar kunde väntas om dryga 3 veckor. Efter utförd undersökning fick hon följa med till presenthyllan där hon fick välja en leksak. Molly lokaliserade så klart omedelbart... såpbubblorna! Så vi bubblade en glad Molly till bilen för hemfärd. Väl hemma mötte vi de andra som kom från hämtning på dagis. Vi firade den lyckade dagen med våfflor, grädde och sylt. Mums!

           

I bilen på väg till sjukhuset...                                         ...ganska så trött...                            


  ...och
...och efteråt, nysoven, i jakten på såpbubblor
Maja ensam med pappa på väg till dagis.
Mirre kollar in utbudet i torgets blomsteraffär

Mer info om veckan som gått kommer i nästa inlägg... Kanhända redan senare idag.


Tova är här och har passat Mirre. Molly, S...

100media_imag012 (MMS)

Tova är här och har passat Mirre. Molly, Sara o Johan har varit på sjukhuset för EEG mätning.


I Trädgårdsföreningen med Susie, Måns, Ell...

100media_imag011 (MMS)

I Trädgårdsföreningen med Susie, Måns, Ellen och Frida


Tystnad...

...råder just nu. Konstig känsla! Visst, torktumlaren mullrar i bakgrunden och höstblåsten får rutorna att skallra. Men för övrigt är det tyst... det är väl därför de andra ljuden hörs, annars dränks de av det härliga (eller mindre härliga beroende på omständigheterna) ljuden från tre underbara ungar. Men just nu är det tyst! Miranda sover och de andra två är på dagis. Och mamman har precis fått njuta en stor kopp kaffe i lugn och ro. Härligt!

Så nu ska jag ta tillfället i akt och uppdatera er på veckan som gått. Både Molly och Mirre har varit förkylda, så under förra veckan blev det inte så mycket gjort mer än att hänga inne och eventuellt gå ut en liten sväng. Maja håller sig märkligt nog allt som oftast frisk även när syskonen blir sjuka, så hon har gått på dagis som vanligt. Maja hade fotografering på förskolan på onsdagen och det var en lång processedur att klä sig och fixa med tofsar och hårspännen på morgonen. Så här blev resultatet:Sicken sötnos, va?!

Molly hade fotografen på sitt dagis på torsdagen, men på grund av rejäl förkylning fick hon stanna hemma. Jag tror inte att det bekom Molly så värst mycket.

Barnens hår växer så det knakar, så i fredags åkte vi till Gunnel för lite frisering. Alla tre tjejerna fick sitta i klippstolen för att bli fina och alla skötte sig mer eller mindre exemplariskt. Mirre och Molly satt väldigt stilla och fint enm stund, men när de väl tröttnat var det svårt att få dem att sitta still! Efter klippning och obligatorisk och mycket uppskattad fika tog vi oss upp till Johannebergsparken där vi träffade Susie med Ellen och Frida. Där fikade vi, lekte och umgicks någon timma innan det var dags att åka hem för att låta Mirre sova middag. Trevlig fredagsutflykt!

Maja och Johan gjorde en egen tur i lördags med först Majas simskola på morgonen och sedan en tur in till stan för att shoppa kläder till pappa och besöka pappas frisör. På eftermiddagen mötte vi upp Majas dagiskompis Helen  och hennes mamma Lemlem för en skogspromenad. Åh, vad det är skönt och vad det fyller på energi att komma ut i skogen! Alla uppskattade utflykten och vi hittade en och annan skalbagge som studerades närmare.

I går gjorde vi första försöket för året med ett Lisebergsbesök tillsammans hela familjen. Molly provade att åka lite karusell, men att stå i kö är svårt! Och väl på karusellen var det svårt att sitta still när hocn fick syn på andra spännande saker som lockade. Det var Stora Kaninternationella Morotsdagen på Liseberg och därmed fullkomligen kryllade det av stora gröna kaniner som gick omkring. Molly fullkomligen älskar stora gröna kaniner... Så hon gick igång och kramade, dansade, kände, klämde, klättrade och puttade på kaninerna. Dessutom så var hon ganska mån om att inga andra barn fick ta hennes kaniner... Mirre tyckte att det var mycket roligt att åka karusell, men hon förstod inte riktigt vitsen med att kliva av när karusellen väl stannade. Dock kom Maja och Mirre igång och kunde tillsammans uppskatta att åka och titta på attraktionerna, vilket känns roligt för framtida besök. På Liseberg skulle vi träffa susie, Ellen och Frida, men i och med den smått hektiska situationen som rådde hann vi knappt mer än säga hej till varandra... På det hela taget en ganska energikrävande utflykt, men ändå mysig på sitt sätt.

Molly ska inom kort börja med något som kallas för Intensivinlärning. I onsdags var Sara och Mollys inskolningsfröken Marie på habiliteringen för lite mer information. Tyvärr gav mötet inte mycket mer info än vad som redan getts tidigare. Dock har vi nu fått starttid, så om 3 veckor ska Sara och Marie på en workshop för att lära sig lite mer och om 5 veckor drar det igång för Molly. Tanken är att man varannan vecka åker till Habiliteringen och får nya övningar som ska övas på hemma och på dagiset ca 25 timmar/vecka. Det ska tydligen vara ett sätt att lära sig att lära sig... Jag tycker att det beskrivs ganska bra här (för övrigt en riktigt bra och matnyttig blogg om autism). Ska bli mycket spännande att komma igång och verkligen känna att vi gör något. Känns också bra att dagis och vi hemma jobbar mot samma mål.Maja i vinkfönstret på dagis...
Mot skogen och skogspromenad...
Mirre i skogen
Molly tog sig en liten lur häromdagen... Förkylning tar på krafterna!

Sara har börjat virka amigurumi. Här är fö...

100media_imag010 (MMS)

Sara har börjat virka amigurumi. Här är första alstret, en bäver.


RSS 2.0