Hittade blåbär precis vid torget. Lycka!

Hittade blåbär precis vid torget. Lycka!

Dagarna går...

... och snart är det oktober! vart tog sommaren vägen? Inte syns den till här i Göteborg i alla fall. Det har redan blivit dags att plocka fram barnens, och inte minst mammans mössor och vantar. På morgonen när det ska iväg till dagis är det kyligt värre. Dock värmer solen gott mitt på dagen, de dagar den vågar visa sig. Som idag! Nu kan man sitta i kortärmat med en kopp kaffe på altanen och sola näsan i en härlig höstsol som skiner från en hög blå och frisk hösthimmel. Så hösten kan vara rätt bra ändå!

I dag har vi dock sluppit dagissvängen. Molly och Mirre är härligt förkylda och Maja har sin lediga tisdag. Så vi tog oss en skön långsam morgon och tog en promenad i solen innan lunch. Molly skulle egentligen ha åkt iväg på munhåleutredning idag, men den fick vi skjuta upp... till november! Så i alla fall Sara försöker njuta av en långsam, lugn och skön dag med gott samvete över att just inget direkt vettigt blir gjort. Sådanna dagar behövs ibland!

Vad har då hänt sedan sist? Johan var ju på sillunch hela förra helgen. På söndagen var det familjemässa i kyrkan där Maja har sitt dagis, och dagiset skulle upptröda med ett par sånger under mässan. Maja ville verkligen inte missa detta, men Sara var tveksam till att ha tre barn själv i kyrkan, varav ett trött och hungrigt då mässan är 11-12. Mitt i lunchen. Maja kunde dock tänka sig att vara själv i kyrkan med dagiset, medan Sara och de andra barnen var i lekrummet, så så fick det bli! Allt förflöt utan missöden och Maja var mycket stolt över sitt sångframträdande. Efter mässan var det kaffe och smörgås, vilket alla uppskattade. Trevlig söndagsförmiddag.

På måndagen var det dags för Mollys första hela dag på dagis. Spännande! Mirre och Sara njöt av att vara endsamma med varandra för en gångs skull och promenerade i sakta mak hemmåt efter att ha lämnat Maja på sitt dagis. Lyx! Den nya rutinen med att lämna och hämta på två ställen börjar provas i alla dess möjligheter. Denna gång hämtades Molly först, efter en dag helt utan missöden. Dock var det svårare att få Molly att förstå att vi sedan skulle hämta Maja. Molly ville mycket heldre trilla av ståbrädan, jaga fåglar eller gå åt fel håll... På onsdagen provades det att hämta Maja först, men hon hade klister under föätterna och promenaden mellan hennes och Mollys dagis tog en evighet... Så det var ingen bra idé heller. I går hämtades Molly först och placerades i vagnen. medan Miranda fick sitta i sele på mammas rygg. Och se, då tog det inte många minuter att ta sig mellan de två dagisarna. Kanske har vi hittat lösningen.

Kyrkans öppna förskola hade premiäröppet för terminen på tisdagen, så efter lämning av Molly begav sig Sara, Maja och Mirre dit. Mycket trevligt som vanligt, denna gång med två mammor till med en 5 månaders samt en 11 månaders. Mirre som i familjen känns liten blev plötsligt ganska stor... 

Torsdagar är Saras jobbdag och denna torsdag tillbringade hon på ett kloster i Jonsered för en planerings/utvecklingsdag. Härligt annorlunda miljö att sitta i klostrets dammiga bibliotek omgiven av hyllmeter av gamla spännande böcker... På hemmaplan var det dagis för Maja samt bad för Molly. Farmor och farfar kom hit för att ta sig an Mirre. Molly uppskattar verkligen sitt bad, men blir lika ledsen varje gång när det är dags att gå upp. I hennes värld skulle man kunna bada dygnet runt!

Veckans bästa dag numera är fredagar, då alla barnen är lediga. Denna fredag tog vi bilen mot Alingsås och hem till Lisa, Rebecka och Matilda för lite tjejhäng. Vädret var fantastiskt, så vi var ute en hel del. Barnen lekte bra och Sara och Lisa hann njuta av både kaffe och te samt samspråka en del.

Husvagnen blev på lördagen skjutsad till sitt vinterboende i Färgelanda. Sara och barnen hade en långsam lördag då regnet strilade ner utanför. När Johan väl kom hem igen begav vi oss till Bushuset i Tporslanda för lite lek och bus. Det var uppskattat hos alla tre barnen. Snart är de så pass stora att det är möjligt för Sara och Johan att sitta bredvid med en kopp kaffe medan barnen leker. Men inte riktigt ännu... Så det var till att åla, klättra, rutscha och krypa för fulla muggar. På kvällen var alla 5 redo för sängen ganska så tidigt.

Fint väder bjöd söndagen på, så vi passade på att ta en heldag med buss in till stan. Maja ville besöka gamla hemlöekplatsen Johannebergslekplatsen, så dit begav vi oss. Under utbildningen kring autism som Sara och Johan gick tidigare under hösten träffade vi på gamla grannar från huset i Johanneberg. Deras son hade också fått diagnosen autism. Så när vi ändå var i krokarna och dessutom tittade in i huset för att heja på affärsägaren Jörgen som barnen (Maja och Molly) hängt mycket med när vi bodde där, passade vi på att ringa på deras dörr. Så efter någon timmes lek i parken blev vi bjudna på fika hemma hos Stefan, Monica och Johannes. Mycket trevligt! Sedan promenerade vi neråt stan längs med Avenyn och stannade på ett café för att äta lite lunch. Turen avslutades på Naturkompaniet där Sara hittade ett par nya vattentäta promenadskor inför höstens alla hämtningar och lämningar på dagis. Toppen!

Det känns ovant att bara ha ett barn de dagar som både Maja och Molly är på dagis! I går passade Sara och Miranda på att åka och storhandla efter lämningarna. Det gick hur bra som helst och Mirre var mycket hjälpsam med att hämta olika saker, lägga upp varor på bandet och att stoppa i påsarna. Vanligtvis handlar vi på kvällar, men på detta sätt frigjordes ytterligare en vardagskväll för att göra något trevligare än att handla.

Förra veckan hade vi premiär för Linas matkasse. På måndagskvällen levererades maten till dörren med recept och i stort sett alla ingredienser för 5 rätter. Så i veckan har vi njutit riktig lyxmat, så som färsk tomatsoppa med majskolv, ciderkyckling, lättpanerad flundra med potatis. Mums! Kanske inte barnen har uppskattat det till fullo, även om några av rätterna har fallit bättre ut än andra. Men kassen kommer bara varannan vecka, så denna vecka blir det desto mera barnvänlig mat.Lyckades fånga alla tre på samma kort under dagens promenad. Vi var tvugna att stanna en stund vid bergsknallen på väg till torget för att klättra lite.
Vi hamnade i går på en bergsknalle vi aldrig tidigare klättrat på, ganska precis bredvid torget. Och där fullkomligen kryllade det av blåbär. Maja och Mirre åt i mängder, medan Molly klättrade.
Molly på promenad

Besök hemma hos Lisa med barn i Alingsås

100media_imag009 (MMS)

Besök hemma hos Lisa med barn i Alingsås


Molly tittar på Bolibompa.

100media_imag009 (MMS)

Molly tittar på Bolibompa.


Mirre leker tittut!

100media_imag008 (MMS)

Mirre leker tittut!


Solen kom fram till sist. Skönt!

100media_imag008 (MMS)

Solen kom fram till sist. Skönt!


Regnig lördag

Nu är hösten verkligen här med regn i varierande mängd mest varje dag. Galonställen i hallen är blöta konstant och ett torkskåp står överst på mammans önskelista.

Molly har fortsatt med sin inskolning på dagis och har varit själv i tre timmar som mest. Nästa vecka kör vi igång med de ordinarie tiderna 9-14 måndag till onsdag, vilket ska bli skönt. Det frigör lite mer utrymme på dagen mer än att springa fram och tillbaka till olika dagis. Än så länge har inskolningen gått över förväntan. Det är inga problem att lämna och hon är glad och nöjd på dagis. Så skönt!

I veckan har vi haft fullt upp utöve rinskolningen. På tisdagen var vi dubbelbokade så pass att det var föräldramöte på Majas dagis samtidigt som det var gårdfest på Mollys. Vi splittade på oss så Johan fick ta föräldramöte och därefter veckohandlingen, medan Sara och barnen gick på gårdsfest. Vi hade fantastisk tur med vädret, regnet som hade vräkt ner större delen av dagen höll upp under den stund gårdsfesten pågick. Maja kunde till och med springa runt i kortärmat. Det var glass fiskdamm, lotteri, korv med bröd och sånguppträdande. Alla barnen uppskattade aktiviteten. Strax innan festen var slut kom grannen Marita för att hämta Maja. Marita hade vunnit två biljetter till Cirkus Maximus som hade föreställning på vårt IP och ville så gärna bjuda Maja på detta. Maja var lite tveksam först efter vårens cirkusupplevelse som var ganska skräckfylld. Men efter lite pepptalk och beslut om att ta med hörselskydd (då det ofta är höga ljud som skrämmer) samt sitta ganska långt bak. Först efter 20.30 på kvällen kom en trött, men mycket stolt och glad Maja hem från cirkusen. Det hade varit mycket spännande, men inte läskigt! Hon hade set kameler, hästar, lamor, elefanter, akrobater och massa annat. Som tur var inga clowner, då det var de som skrämde henne sist.

På onsdagen kom farmor och farfar hit efter lunch för att passa alla barnen medan Sara och Johan åkte till habiliteringen för genomgång av bildstöd för Molly. Ett bra och givande möte, från vilket vi kom hem med ett veckoschema för kylskåpet, ett antal småbilder över dagliga fasta rutiner samt ett tvätta händerna schema för badrummet. Ännu har vi inte hunnit/orkat ta tag i att introducera detta för Molly, men det ska bli spännande att se hur hon reagerar på detta. 

Torsdag innebär jobb för Sara och bad för Johan och Molly. Tova kom hit för att ta hand om Mirre medan Maja var på dagis. Simningen gick mycket bättre denna gång, med mycket bollek. Johan åkte på kvällen iväg på sin årliga sillunch med Stefan, denna gång till en Kolareby i Skinskatteberg.

Susie, Måns, Ellen och lilla Frida kom hit i fredags för att umgås. Mycket trevligt! Vi åt lunch, och umgicks. Dagen avslutades med en tur till torget för att köpa lite fredagsmysmellis som sedemera intogs på en av Tuves alla lekplatser. Även denna utetur klarade vi oss ifrån allt för mycket regn.

I natt kom Tova för att sova över och nu på morgonen ta barnpass av Molly och Mirre medan Sara och Maja åkte iväg på siomskola. Maja studsade upp ur sängen vid väckning klockan 7. Det här med simskola är SÅ skoj! Hon var idag själv inne i simhallen medan Sara satt i ett rum utanför och kunde titta på genom ett fönster. Detta gick hur bra som helst och Maja hoppade och plaskade hej vilt. Inga badkrukor till barn vi har inte.

Mirre njuter av att vissa studer vara ensamt barn hemma, när både Maja och Molly är på dagis. Då får hon, som annars mest hänger med på ett hörn stå lite i centrum och bestämma vad soim ska göras. Ilskeutbrotten som vi är vana vid uppkommer då och då under dagarna syns inte alls till då. När alla är hemma blir hon titt som tätt rejält ilsk och skriker så att fönsterrutorna nästan spricker. Vilken pipa hon har! "Hon kommer bli sångerska" sa en farbror i affären idag när Sara försökte handla med en gald och hjälpsam Maja, men två vrålilska småssykon. Att handla godis och sedan inte få på en gång är inte lätt när man är liten...

Inget prat kommer från Mirre ännu, i alla fall inget man förstår. Dock en hel massa rappakalja. Dock förstår hon det mesta man säger till henne och hon kan göra sig ganska bra förstådd med gester och mimik. De enda ord hon egentligen kan säga är olika djurläten... Molly talar desto mer och kommer upp i 4 ordsmeningar titt som tätt. I går stannade både Maja och Sara upp och lyssnade på en Molly som satt i en vattenpöl och sjöng... Hela fraser och allt. Det var första gången och SÅ roligt att höra.Maja som prinsessa på maskeraden hon var på i somras.
Kusinträff i husvagen. Det är en mycket spännande film som går på TV´n...
Molly njuter av solen i Botaniska


             

Mirre sover i vagnen...                                                        Molly och Sara tittar på djur på Borås Djurpark

Lite lugn och ro...?

Så, kanske jag kan hinna skriva ett par rader av lite mer innehåll nu. Miranda ligger och sover, Molly är ganska precis hämtad från dagis och sitter i en vattenpöl här utanför och plaskar. Och Maja sitter mitt emot mig och lägger pärlplatta och småpladdrar del för sig själv och dels med mig. Inga måsten väntar förrän framemot seneftermiddagen. Borde med andra ord finnas utrymme för lite bloggande, inte sant?

Vad har då hänt sedan sist? Jo, Molly och Sara var ju hos genetikern häromveckan. Där träffade de en hel skara av folk. Dels genetikern själv, dels den remiterande läkaren, dessutom en AT läkare samt en...gynekolog (vad i hela friden hon gjorde där har jag ingen aning om, och jag kom mig aldrig för att fråga). Först började det letas i släkten bakåt för att se om det fanns avvikande anlag av någon sort. Sedan en hel massa frågor om graviditet och Mollys första år. En kort undersökning av Molly som inte alls uppskattade att bli klämd och känd på. Det hela slutade med beslut om vidare undersökningar i form av blodprov för att titta på eventuell kromosomavvikelse eller annan genetisk felkodning samt en EEG (mätning av elektrisk aktivitet i hjärnan). Ska bli mycket spännande att se om de lyckas genomföra det senare på Molly... Kan inte riktigt se mig henne framför mig, stilla på en brits med massor av elektroder färsta i hårbotten... Men den som lever får se! Hon kan faktiskt briljera ibland.

Inskolningen på dagis fortsatte på onsdagen efter ett par dagars ofrivillig paus. Då var Sara med en stund inne, men gick så småningom och satte sig med en bok på gården. Och där fick hon sitta ganska länge, för Molly skötte sig aldeles utmärkt själv. Strax efter lunch stack inskolningsfröken Marie ut huvudet och meddelade att det var dags att gå hem. Dagen efter lämnade Johan Molly själv för första gången. Molly hade så brottom in att hon inte ens tog sig tid att säga hej då till pappa. När Johan hämtade 30 minuter senare hade allt gått hur bra som helst. På fredagen gick det minst lika bra, då Molly sa "stäng dörren" när Johan ville säga hej då. Tidsutökningen är nu uppe i 3 timmar och i stort sett har det gått problemfritt. Skönt!

I torsdgas var det premiär för Mollys bassängträning. Vår granne Marita tog sig an Mirre när Johan och Molly begav sig till badhuset. Molly var eld och lågor och hade mycket svårt att hålla sig till de övningar som sjukgymnasten försökte få gruppen att göra. det är ju så härligt att klättra, hoppa och skvätta när man badar! Att resten av barngruppen främst bestod av barn med olika nedsättningar i rörelseapparaten och Molly är som ett sjöodjur i bassängen gjorde att Johan var ganska slutkörd efter 40 minuters bad. Det krävs nog lite övning för att få Molly att förstå vad som gäller...

Sara hämtade Maja på dagis på torsdagen med en packad resväska! det var dags för den efterlängtade mamma-Maja helgen i Stockholm. Efter ett resäventyr med buss från dagis till stationen, X2000 tåg, tunnelbana och till sist bil så var vi på kvällningen hemma hos mormor och morfar i Österskär. Fredagen bjöd inledningsvis på begravning av Saras farmor i Danderyds kyrka. En fin gudstjänst avslutades med lite mingel med tilltugg med släktingar som inte har setts på många år. Tråkig anledning, men mycket roligt att se alla kända aniskten igen!

Efter begravningen tog vi oss till gammelmormor Ellen för ombyte och lite lunch för Maja. Dit kom även morbror Micke, Elli och Lillkusinen Alexander. Därifrån styrde alla utom Micke kosan mot Junibacken på Djurgården. Ett ställe i huvudstaden som funnits under många år, men som Sara inte fått anledning att besöka förrän nu. Ett mycket uppskattat besök för alla, och framför allt Maja, som var eld och lågor över att kunna leka i så kända miljöer som hemma hos Alfons Åberg, Olle (från Olles nya skidor), Krakel Spektakel m.fl. Vi lyckades också pricka in en improvisationssaga som barnen fick bestämma handlingen i. Vuxenhumor på hög nivå!

Sara hann på lördagen med lite shopping i Åkerberga Centrum innan vi efter lunch åkte in till Djurgården igen, denna gång för att besöka Gröna Lund. Mycket folk trots att det var sent på sässongen, men humöret var gott hos alla ändå. Maja hann med att åka både lilla Pariserhjulet, tekopparna, Veteranbilarna m.m och Sara fick sig en nostalgitripp i och med besök i Lustiga huset och en tur i Kärlekstunneln. Allt var sig likt sedan hon sist var där för si sådär 15 år sedan. Väl hemma igen avslutade Sara dagen med en löprunda på jakt efter lite cacher i krokarna. Väl ute upptäcktes att GPS:n saknade karta för detta område, men cacherna fanns ju där, så det var bara till att söka på ett blank skär. Det gick bättre än väntat och efter 5 km löpning så var 3 cacher hitade.

På söndagen var det dags att styra kosan hemmåt, denna gång med flyg... spännande! Sara och maja hann med en snabb lunch på flygplatsen med utsikt över start och landningsbanan innan det var dags att boarda. Resan gick galant och Maja skötte sig exemplariskt. Många frågor, men mest häpna miner. "Men mamma, vi flyger faktiskt!"

På hemmaplan hade Johan full fart med de två små. Lördagen inleddes med en tur in till stan med besök på Näckrosdammens lekplats, samt fotoframkallning på stan. Efter lite lunch hemma och vila begav de sig till Alingsås och kusinerna samt farmor och farfar. Massor av lek med roliga utomhusleksaker så som studsmatta och 4-hjuling. Härligt!

Nu är det en ny vecka igen. Maja är veckans barn på dagis denna och nästa vecka. Hon ska ha med sig bilder på sig själv som bebis och som stor samt bilder på släkt och vänner. Johan fixade ett jättefint albumb till henne medan hon var i Stockholm. Vidare får hon hjälpa fröknarna att duka, tala om vad det blir till lunch och önska en sång på samlingen. Detta att vara veckans barn har hon sett fram emot i flera månader!

Som vanligt har vi slarvat med fotograferingen, men lite bilder ska nog kunna vaskas fram

             

Maja på Junibacken                                                             Mirre har på sitt eget vis myst ner sig i TV soffan
Maja och Molly klättrar tillsammans


           

Maja poserar med sin docka i sele på ryggen                      Molly klättrar
Mirre har hittat ett bra ställe att sitta på... På stranden i Borås

Full rulle!

Nu går det i ett här hemma!

I helgen har vi slittat på oss och Sara och Maja har varit i huvudstaden och de övriga har varit kvar på hemmaplan och myst. Mer om detta kommer!

Molly är i gång med inskolningen ordentligt nu. Förra veckan var hon själv 30 minuter på torsdagen och 1½ timme på fredagen. Idag lämnade vio henne 10 och ska aldeles snart hämta henne efter 2 timmar där. Känns spännande! Men det blir hattiga dagar... Lämna Maja klockan 9 på sitt dagis, Molly klocan 10... Hem och äta, hämta Molly klockan 12, hem och vila middag, hämta Maja klockan 14... Pust! Men det är denna veckan som blir rörig, sedan hoppas vi att Molly ska kunna gå sina ordinarie tider...

Så, mer info kommer!

Besök på Junibacken

100media_imag008 (MMS)

Besök på Junibacken


Maja och Sara är på väg till Stockholm fö...

100media_imag007 (MMS)

Maja och Sara är på väg till Stockholm för att gå på begravning, men också för att ha en mysigt mamma-Maja helg i huvudstaden.


Inskolning...eller?

Nu är vi en dryg vecka in på Mollys inskolning på dagis, och gissa vad? Hon har blivit förkyld. Ja, det hör ju liksom till har vi förstått. Så idag är det hemmamys som gäller och Johan fick åka till jobbet. Så kan det bli.

Inskolningen under förra veckan gick bra. Molly lät inskolningsfröken Marie hjälpa till med allt möjligt och mamma Sara kunde sitta långa stunder med en bok och läsa. Dock har vi inte lämnat henne själv på dagiset ännu, men vi har ingen brådska. Så småningom behöver Johan så klart börja jobba ordetligt igen, och då får väl Mirre vara med på dagiset om det verkar behövas.

Förra helgen körde Johan två vändor med riven farstukvist till tippen. Snickarna höll på hela måndagen också, men sedan var de faktiskt klara. Så fint har det blivit! Se själva:


        

Innan...                                                                       Efter....

Efter att turen till tippen tog vi oss in till stan och Haga där vi lekte på lekplats, fikade och njöt av stadslivet. Susie och lillasyster Frida (ja, hon hart fått ett namn nu!) dlöt upp och sällskapade oss. Trevligt! På söndagen tog vi en skogspromenad här i skogarna kring huset. Vi hittade björnbär, blåbär och till och med en liten groda till Mollys förtjusning.

På måndagen var det dags för Mollys första dag på förskolan. Johan var hemma med systrarna (Majas dagis hade stängt för planering) medan Sara och Molly begav sig till Myran. Där hittade Molly omgående ett par favoritaktiviteter. Sätta fast duplolego på en stor legoplatta på väggen var mycket rogivande och spännande. dessutom hittade hon ett rum fullt av kuddar som kunde staplas, klättras på och hoppas i. Härligt! Gården kände hon sedan flera tidigare besök, så där var det full fart. Efter två timmar var det dags att gå hem igen och avlösa Johan som ville få lite gjort på jobbet. Sara och barnen begav sig istället till Guldheden och mötte upp Fredrik, Susie och Måns, Ellen och Frida på lekplatsen. Lång eftermiddag ute med trevligt sällskap. Härligt!

På tisdagen var det inskolning dag två och två timmar förflöt ganska fort och bra. Vid lunch kom Lisa med Rebecka och Matilda och hälsade på. Mycket trevligt och mysigt med besök. Barnen lekte bra och vi vuxna kunde samspråka. Trevligt!

Dag tre av inskolningen fick Molly stanna över lunchen. Korv och potatismos var perfekt första gången mat och Molly åt med god aptit. Sara kunde sitta lite vid sidan av och Molly skötte sig väldigt mycket själv. Under tiden var Johan med Maja och Mirre hos tandläkaren. Maja skulle på 5 års kontroll och visade duktigt upp alla sina tänder. För att hon var så duktig fick hon en plastring av tandläkaren, vilken lycka. Maja är mycket för smycken just nu.

På torsdagar arbetar Sara egentligen, men krock i planeringen gjorde att Sara och Molly fick ta en tidig tur till dagiset. På hemmaplan skötte Tova ruljansen medan Johan var iväg på information och träning inför Mollys bad som börjar nästa vecka. I 1½ timme övades det på olika rörelser i vattnet i par om 2.

Fredagen bjöd på utbildningsdagh tre i startpaketet om autism. farmor Barbro och farfar Bertil kom hit och passade Mirre och Molly, medan Maja var på dagis. Kursen var intressant med bland annat ett möte med en kvinna med Aspbergers syndrom. Dessutom matnyttig info om de rättigheter till stöd och hjälp man har från samhällets sida.

Helgen har gått lika fort som veckan och rivstartade lördag morgon med Majas första tillfälle i simskolan hon ska gå under hösten. Klockan 8.00 ska hon vara i bassängen... Men det var inga sura miner på morgonen när hon väcktes och det var en överlycklig tjej som plaskade omkring i vattnet under simskolan. Kul!

Till lunchtid tog vi oss till Botaniska trädgården där Fredrik, Måns och Ellen slöt upp. Där lunchade vi, lekte, klättrade, gick på upptäcksfärd och njöt av fantastiskt fint väder. Mirre sov gott i sin vagn och vi var inte hemma förrän framemot middagstid.

I går tog vi återigen en liten promenad i de angränsande skogarna. björnbär och blåbär plockades och vi hittade också ett bra klätterträd att hänga i. På eftermiddagen fick vi besök av en familj vi lärt känna under startpaketet. Chrille och Marie med deras son Viktor (som också har autism) på 4½ samt lillebror Wiliam på 8 månader. Vi fikade, pratade samt avslutade dagen på vår lekplats.

Och idag är det en lugn hemmadag för sjuklingarna Molly och Miranda. Mirre sover och Molly tittar på TV i källaren. Lugnet och stillheten går nästan att ta på... I eftermiddag ska Sara och Molly till Sahlgrenska för att träffa en genetiker. Spännande! Mer info om det besöket kommer!Maja och Måns myser i Botaniska (observera Sara i bakgrunden som försöker njuta av en kopp kaffe... det går sådär.)
Mirre på skogspromenad...
Molly och Mirre på lekplatsen

På lekplats efter att ha lämnat Maja på da...

100media_imag006 (MMS)

På lekplats efter att ha lämnat Maja på dagis. Molly förkyld så inskolningen är avbruten. Typiskt!


Charmtroll

100media_imag005 (MMS)

Charmtroll


Maja njuter av septembersolen

100media_imag004 (MMS)

Maja njuter av septembersolen


RSS 2.0