Vattenslask och plask

dsc00087 (MMS)

Vattenslask och plask


Vitsippor

dsc00082 (MMS)

Vitsippor


Vattenlek i vårregn

dsc00081 (MMS)

Vattenlek i vårregn


Lekplats eftermiddag i milt väder. Öppna f...

dsc00079 (MMS)

Lekplats eftermiddag i milt väder. Öppna förskolan i förmiddags.


Nu ska det tydligen gå att mobilblogga ige...

dsc00078 (MMS)

Nu ska det tydligen gå att mobilblogga igen. Molly tittar på Drömmarnas trädgård, Mirre sover och Sara dricker kaffe! :)


Soliga dagar

Nu har det varit dålig fart på bloggandet på sistonne! Får skylla på allt för soligt väder. Jag har inte hafty lust att sitta vid datorn när det vait inbjudande ca 18 grader på altanen och sol... Och i går märkte jag att mobilbloggandet inte heller fungerade. Så nu har det verkligen varit dåligt! Så här kommer nu en hel hög med bilder och lite kommentarer.

Under påsken var vi på Universeum och tittade på fiskar och lekte. Alla tre tjejerna hade en härlig förmiddag. Sara och Johan hade också trevligt! Den nya avdelningen om hur polisen arbetar som Sara och Johan tyckte var mycket spännande föll dock inte barnen i smaken i samma utsträckning, så det finns mycket att se kvar till nästa gång vi kommer dit.
Maja och Molly har börjat att leka en hel del ihop. Mycket dansa och brottas. Jätte roligt! Problemet är dock att Molly söker kontakt med andra barn på öppna förskolan eller på lekplatsen på samma sätt, genom att knuffas... Mindre bra! Sara har dock försökt hjälpa Molly lite på denna punkt och senatste besöket på öppna förskolan resulterade i endast en knuffinsident. Så det går frammåt.
Mirre tycker inte att det är något vidare at åka vagn längre. Så länge vagnen rullar är det okej, men så fort den stannar (vilket händer titt som tätt i och med två systrar som ska göra det ena och det andra) vill hon komma ur. Och får hon gå som hon vill är hon så nöjd! Oftast är det dock åt ett annat håll än vi andra har tänkt oss...
Molly fyllde 3 år i veckan och fick bland annat en såpbubbelmaskin som blåser massor av bubblor. Vilken lycka!Så här lycklig blev Molly då vi sjöng för henne på födelsedagskalaset vi hade. Sånger i alla de former är härligt!
Just nu har vi två snoriga tjejer hemma som sitter i soffan och tittar på TV. Maja är än så länge frisk och är på dagis och leker.

Ska försöka uppdatera er lite oftare framöver... Men det var allt för nu. Pliket kallar.


Gott med sand

66694820f778db9e62a3091b5dd0a628.png

Gott med sand


Påskfirande i Alingsås

069622fd978f8bd2c5c845e71c57173d.png

Påskfirande i Alingsås


Härliga vårdag

0-43302625388477e46f5fd9a10b09d744.png

Härliga vårdag


RSS 2.0