Tiden räcker inte till...

... i alla fall inte för några längre blogginlägg. Lilltjejen sover kortare på dagen och är någon av de andra hemma är det inte så värst mycket lugn och ro för att sitta här. Men jag gör ett försök. Mirre ska sova 15 minuter till och Maja leker med ett egenhändigt ihoppysslat ödlehus (med soffa, säng och TV... Klart att ödlan måste ha möbler!)

Inlägget idag får baseras på bilder för att det ska bli lite mindre skrivande...Sara var i Hemsedal under 4 dagar förra veckan. Vädret var helt okej med mellan -5 och -15, sol två dagar, halv storm första dagen... Skidåkningen var toppenfin med bra snö. Resesällskapet var mycket trevligt! PÅ bilden poserar Stefan (Johans kompis som bjöd med Sara på resan), Paulina och Ida.

På hemmaplan roade sig resten av familjen med det vardagliga, men utöver det blev det biblioteksbesök, besök av farmor och farfar samt besök på Aeroseum med Jonas, Sonja och Albin...Mirre och Sonja beundrar flygplanet.
Molly klättrar... Ena stunden var hon på marken och nästra stund hängande ute på någon vinge...

Sara kom hem natten till fredagen. På fredagen var det en långsam dag här hemma med en tur till torget och lite innemys och lek. Att göra mamma till en stor kuddhög och hoppa och klättra är roligt!

Lördagen bjöd på simskola för Maja, dit Sara och Mirre följde med. Tiden har nu ändrats till 9.20 istället för tidigare okristliga tiden 8.00. Molly och Johan åkte även de och simmade. På eftermiddagen åkte Sara och Maja skridskor på asfaltsplanen i området. Dock var det flera grader plus, så kvaliteten på isen var lite si sådär...

Familjelek på Friskis och Svettis var förmiddagsaktiviteten på söndagen. Hela familjen var iväg denna gång och alla verkar tycka att det är roligt. Molly och Mirre kanske inte riktigt gör som fröken, men vad gör det. Huvudsaken är att man har roligt. På eftermiddagen tog vi med oss pannkakor ut och njöt ordentligt av det fina vädret.Efter fikat lekte vi i skogen, klättrade i träd och umgicks hela familjen.
En koja kan man både leka i, men också leka ovanpå!

Veckan började som vanligt med dagis för de två stora. Mirre och Sara passade på att ordna lite ärenden på förmiddagen; hämta en lagad stol samt storhandla inför veckan. På eftermiddagen gick vi till biblioteket och gjorde bokbyte. Den stora danssalen som finns jämte biblioteket (som vanligtvis är låst) var öppen både när vi kom samt när vi skulle gå. Så det blev till att springa, hoppa och busa i två omgångar, Så det var rejält trötta barn som skulle lägga sig på kvällen.

I dag öser regnat ner... Riktigt Göteborgst väder kan man säga. Kanske kan all is sol senaste månaden legat på marken försvinna. Då det varit så mycket snö på sistonne så har vi ju glömt hur uschligt detta regnet är.  Nu på förmiddagen har vi varit på kyrkans öppna förskola och målat ramar och ätit lunch. Aldeles snart är det dags att hämta Molly... Så på med kläderna igen och ut i regnet. Åh hej och hå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0