Kräktider...

Ja, här har inte häönt mycket de senaste dagarna. Som tidigare noterat blev Maja magsjuk natten mellan lördag och söndag. Två dygn senare var det Mirres tur, och ytterligare två dyg senare var det både Sara och Mollys tur. Hittills är det med andra ord bara Johan som klarat sig. Stämmer logiken borde han drabbas i kväll, men vi håller alla fingrar och tår för att så inte blir fallet!

I onsdags var både Molly och Maja på dagis och Sara och Mirre var hemma och tog det lugnt. Mirres magsjuka fortsatte "den andra vägen" och hon har varit hängig hela veckan. Efter hämtningarna åt vi mellis på en bänk på torget och lekte sedan både Kurra gömma och skola där i krokarna innan vi begav oss hemåt. På kvällen var Johan på en föreläsning inne i stan (en Sträng som klättrat i en massa berg och talade om att nå sina mål), så Sara hade barnen själv.

Torsdagen blev inte alls som planerad. från början skulle Bertil och Barbro komma för att passa Mirre när Johan åkte till BNK (Barn Neuropsykiatrin) för att ta blodprov (som en del i utredningen kring vad henned problematik kan bero på). I och med Mirres magsjuka ändrades detta och Sara skulle få komma från jobbet för att ta molly. Men så blev det ju inte heller då både Sara och Molly var rätt så utslagna på torsdagen. Maja var på dagis under dagen och Johan bodde större delen av dagen inne i klädkammaren med vitfärg. Det börjar arta sig!

I dag har Molly varit rejält slak och sov 2 timmar direkt efter morgonvällingen. Sara känner sig mycket piggare. Johan kom från jobbet för att ta Maja till BVC och 5,5 års kontroll. Hon fick spruta och vägdes och mättes. Tydligen låg hon under sin kurva i vikt, vilket känns konstigt! Maja upplevs inte som en sparris och äter gör hon ju med god aptit. Kanske är det magsjukan från helgen som satt spår? Hur som helst ska hon få komma igen i april och väga sig igen. Sprutan gick galant och Maja visade stolt upp både plåster och klistermärke när hon kom hem. Som belöning och fredagsmys bakade vi en kladdkaka till mellis som faktiskt alla tre barnen åt av med uppskattning. Så förhoppningsvis är magsjukan på väg bort nu.

I kväll är det Saras tur att komma hemifrån, för att gå på bio och äta en bit med Anna (emelias och Stellas mamma).Maja och Molly åker iskana... Nästan all snö hade smält bort i onsdags, men i torsdags började det snöa/regna igen. det samma idag, så nu har vi återigen snö och is på marken...


              

Mirre och Mjau promenerar på torget

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0