Vardag

Nu är det dags att väcka bloggen ur en lång och välförtjänt semester med en kort uppdatering.

Vad som har hänt sedan sist i bilder...Fasaden på husets baksida byttes och en ny altan byggdes......samtidigt som Sara var på Kreta och Johan var hemma med Molly som hade vattenkoppor och snickare högt och lågt. Maja och Miranda åkte på kopporna när Sara väl var hemma igen.Midsommar på Lilla Akserön som vanligt. Husvagnen var med och vi sov där två nätter. Vädret på själva midsommar var sisådär, men dagen efter var det fullkomligt strålande.

              

Besök av olika sort och art... Vi var i Lysekil me dhusvagnen ett par nätter hemma hos Dennis och Renee (Dennis ör en arbetskompis till Johan) och deras dotter Sara som är jämngammal med Molly. Vi besökte en annan jobbekant till Johan som var kattvakt till 6 kattungar över sommaren. Anna, Moa och Lisa kom hit över en natt för lek och umgänge. Johan och Molly besökte djuren i Slottskogen med an Sara, Maja och Mirre var på Liseberg.
Vi var hemma hos mormor och morfar i Stockholm, Johan över en helg och vi andra stannade en vecka. Maja fyllde år och vi hade kalas...

Allt detta innan semestern började på riktigt... Nu är det dags att väcka barn för dagis och skollämning. Mer om det och om semestern vid senare tillfälle. Vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0