Man ska ha husvagn...

Semestern med husvagnen inleddes som jag redan nämt med besök hos bekanta i Lysekil. Där hoppades det studsmatta, åktes turisttåg, åts god mat och umgicks.Studsmatta har i olika former varit ett genomgående tema under sommaren. Molly fullkomligen älskar desaa tingestar och aldra roligast är det när någon annan hoppar så att marken gungar.

Efter en vecka på hemmaplan med födelsedagsfirande och lite besök packade vi ihop oss i husvagnen och for mot Öland.Där mötte vi upp med mormor Lena och morfar andreas som också har husvagn samt morbror Micke och tant Elli med lille Alexander som hyrde campingstuga. Under veckan hans det med lite bad, en del utflykter och mycket umgänge.

              

Vi flög drake...                                                                    ... och besökte Borgholm där det var torgfestival


              

...hoppade ännu mer studsmatta                                          ... och lekte en hel del


En dag var vi på Ölands museéum...där vi hoppade på höskullen......red käpphäst...... och tittade på djur.Vi gjorde givetvis allt det där som en campingplatrs erbjuder, som att cykla cykelbil...Och äta glass...

Efter en vecka på Öland drog vi vidare mot Kivik för att umgås med Susie och Fredrik med barn. Mer om det en annan morgon.

Nu är nämligen vardagen här då väckarklockan ringer 5.30. Det ger en liten stund av lugn och ro innan det är dags att väcka de små för att få iväg alla till sina respektive dagisar och skola. Och i morgon, då ska jag återvända till jobbet igen. Efter 2 år och 8 månader hemma. Det ni! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0