Livstecken

Vi lever, jag lovar... Men man kan ju börja undra annat med tanke på hur dåligt det blivit med uppdateringar här på sistonne. Och inte blir det mycket till det i dag heller.... Mer än ett livstecken. Vi har haft en mars månad som kantats av förkylningar och magsjukor. Mirre går just nu på penecelin mot öroninflammation och Maja har blivit beordrad laktosfri kost mot magont... Ja, som ni förstår har bloggen lite blivit lidande. Kameran har inte heller blivit särskilt flitigt använd, så några bilder kan jag inte bjuda på.

Våren har dock kommit och vi njuter för fullt av vår altan de dagar solen skiner. Häromdagen visade termometern hela 22 grader och Sara och Tova som var på besök njöt av kaffe i endast t-shirt. Hejdå vinterjacka!

Maja har tröttnat på dagis och vill börja skolan NU! Vad är det för poäng att gå¨till dagis när allt som händer där är gammal skåpmat och dessutom är mamma hemma. Ingen poäng alls! Så det är ett evigt gnatande och tjatande varje dagismorgon. Men nu är det faktiskt inte långt kvar så slipper hon dagis. Den laktosfria kosten har gjort susen och magknipet är borta. Ska på läkarbesök i slutet på april så får vi se hur vi går vidare.

Molly trivs på sitt dagis, utvecklas massor och pratar mest hela tiden. Varje förkylning gör att hon tar ett steg tillbaka men väl frisk igen tar hon tre steg fram i sin utveckling. Roligt!

Mirre pratar fortfarande inte, i alla fall inte begripligt. Dock kom hon här om morgonen och sa "Mee oft" (mer ost), vilket ju är ett stort framsteg. det lossnar nog för henne tids nog. Vi väntar med spänning på om vi ska få någon dagisplts till hösten... Vi har ännu ingen B-plan om vi inte skulle få, så vi hoppas för fullt! att inte få in Mirre på samma förskola som Molly känns inte riktigt som ett alternativ. Att lämna och hämta barn på 3 olika ställen är inte hållbart, för någon.

Sara jobbar på 1 dag i veckan, men nu som volontärsamordnare. Bräcke Diakoni har ett antal frivilligarbetare i organisationen. Dessa ska rekryteras, placeras och hållas vid gott mod, och det är Saras uppgift. Roligt, socialt och lagom utmanande. Efter sommaren går hon upp på 50% på den tjänsten. Johan har också fått nytt jobb inom Volvo och börjar där 1 juni. Vad tjänsten innebär får jag återkomma om...

Nu är det dags att väcka lilltjejen och dra igång verksamheten. Ska se om det kan komma en mer detaljerad uppdatering och lite bilder ikväll eller i morgon.

Tills senare, njut av våren och framför allt ljuset!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0