Förkylningstider

Hej där! Här är det snorigt värre och tröttigt pä flera fronter. Molly och Miranda snorar ännu i kapp, medan Maja, Sara och Johan verkar ha klarat sig lindrigare undan. Molly har till och med haft feber senaste dygnet. Tyvärr har Mollytjejen mycket svårt att sova gott på natten när hon är sjuk, så det har blivit aldeles för lite sömn för flera av oss senaste tiden.

Med andra ord har vi inte varit särskilt aktiva på sistonne. I lördags hade Sara en ta hand om sig själv dag och lämnade hemmet vid tvåtiden för att återvända först vid lunch dagen efter. Tiden för sig själv ägnade hon åt shopping, fika, uteserveringshäng, videokväll med övernattning samt sovmorgon. Allt detta tillsammans med toppenpinglan Susie. Tack för en superhärlig dag! de övriga fyra styrde kosan mot Alingsås och farmor och farfar. Där lektes det med labradoren Cissi och åts farmors goda mat. Mums!

På söndagen gjorde vi en eftermiddagstur till ännu en ny lekplats. De tar aldrig slut, till Majas stora glädje. Om man skulle vilja finns det en ny lekplats att utforska nästan varje dag i och med att varje bostadsområde här omkring har minst en lekplats. På denna nya lekplats träffade vi två Tjeckiska råtthundar, den ena 9 månader gammal och den andra 9 veckor. Molly var överlycklig. Den äldre var snabb som bara den och vallade Molly fram och åter över gräsmattan, medan den andre mest låg och sov i mattes trygga famn. Maja har blivit väldigt bra på att agera tillsammans med hundar och kunde vänta ut hunden tills den kom till henne för att bli klappad. Även Miranda fick sig en och annan slick på näsan.

I tisdags var det dags för premiären av Majas dans för terminen. Hon gick i våras på balett en gång i veckan, men det har varit ett långt uppehåll under senvår och sommar, men nu var det alltså dags igen. Maja var eld och lågor efteråt. Och till hennes lycka var det två dagiskompisar med på dansen och en till lite mindre dagiskompis som väntade utanför tillsammans med Molly och Miranda. Molly blev djupt besviken över att inte få vara med och dansa. Sara försökte uppmuntra henne till att dansa själv utanför, men det var ju inte alls lika skoj.

Maja har varit på dagis tisdag och onsdag och det går bättre och bättre. Nu är det i alla fall en glad Maja som hämtas från dagis, även om lämningarna ännu är väldigt ledsamma. Hon har så smått vågat lämna sin inskolningsfröken och kan ty sig till några andra av fröknarna.

Miranda har börjat krypa! :-) Ska se om det går att fånga på film, så ska jag visa er här i bloggen så småningom. Så nu behöver man vara mycket mer observant med vilka leksaker som ligger framme, att grindarna för trapporna är stängda etc. Full rulle är det med andra ord.

De börjar ju bli så stora de små liven! Tänk, det känns inte länge sedan de var så här små alla tre...



Maja något dygn gammal...




Molly vid samma ålder...



och Miranda två dygn gammal.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0