Nya tag

Oj, nu har tiden rullat iväg igen. Och jag bara drar mig för att skriva för att det blir så mycket att ta igen... Så nu gör jag som min goda vän och så även bloggare Anna och bara skriver lite kort. Så att det faktiskt blir av!

Här har det hänt saker på sistonne, förstår ni! Saras mormor är precis på gång att sälja sin stora villa uppe i Stockholm och Sara och Johan passade på att tjinga en del möbler. Så förra fredagen satte Johan klockan på 3.15 och satte sig i bilen klockan 4 på morgonen för att styra kosan mot huvudstaden. Hem kom han sedan sent på kvällen med ett släp fyllt av möbler. Ett stort matsalsbord med sex tillhörande stolar, ett stort linneskåp, en kristallkrona, två karmstolar samt en del tavlor. Vilken körinsats han gjorde, dryga 100 mil på en dag.

På måndagen kom barnens mormor Lena ner på besök, då det var höstlov på skolan hon arbetar på. Sara och Lena låg i under veckan tillsammans med barnen och nu hänger nya gardiner i ett av fönstrena i vardagsrummet, samt att det nya bordet har fått sig en fin duk och de tillhörande stolarna matchande "spillskydd". I och med de nya fina möblerna kändes plötsligt vår gamla soffa väldigt fel, så det blev efter många funderingsvändor hit och dit en "ny" soffa på blocket. Så nu återstår bara gardiner i ett fönster till, rengöring samt upphängning av kristallkrona samt upphängning av några tavlor så ska ni få se fotobevis. Så snyggt!

Annars går livet sin gilla gång. Miranda har hittat gåvagnen som hon lyckligt stapplar omkring med. Tur att bakhjulen går att låsa, så fort går det då inte. Molly pladdrar på och det har faktiskt kommit en och annan tvåordsmening senaste veckorna. Maja förvånar om och om igen med sitt skarpa intelekt och djupa funderingar och att ge sig in i en argumentation med henne är nästan dömt att förloras.

Tyvärr har kameran mest legat i sin låda nu igen, men det blir lite smakprov på hur det kommer att se ut i vardagsrummet när det är klart.



Mormor Lena fixar med "spillskydden till stolarna. I bakgrunden syns den nyinköpta mattan. Sara och Johan stod och tittade på mattor på Mio för aldeles för mycket pengar. Sedan gick de till IKEA och insåg att de kunde byta matta en gång om året i typ 10 år för samma summa om de köpte mattan där istället... Svårt val!?




Det nya bordet och stolarna samt skåpet... Det kommer mer bilder när det är helt klart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0