v. 3 2008

Söndag igen. Veckorna rullar på i fasligt tempo. Johan är sedan torsdag kväll hemma i Göteborg igen, till barnens lycka. Framför allt Majas som saknat sin pappa. Tyvärr åkte Johan ganska omgående på en riktig dunder influensa och har legat nerbäddad i sängen större delen av dagen idag.

Vad har då hänt i veckan. Vi har träffat Tracy och Wrenn fler gånger. Maja tycker att det är mycket roligt att komma upp till Wrenn och leka med hennes leksaker. Kanske inte lika roligt med Wrenn själv, då Maja fortfarande helst leker själv och Wrenn vill leka tillsammans. I dag fick Sara, Maja och Molly komma upp och leka trots att familjen David, Tracy och Wrenn var borta. Omtänksamt, då detta räddade vår eftermiddag i och med Johans tillstånd.

Vi har träffat Susie, Måns och Ellen som kom hit och åt lunch med oss, samt stannade och lekte en stund. Maja är mycket fascinerad av lilla Ellen (som nu är 2½ månad) och utbrast flera gånger "Maja älskar Ellen" samtidigt som Ellen fick flertalet kramar och pussar.

Tova var här och passade barnen medan Sara var iväg på Hagabadet och ledde vattengympa. Tova fick också kärleksbetygelser av Maja och smälte.

Vi besökte Anna, Moa och lilla Lisa på fredagsmys. Moa hade bakat chokladbollar som hon stolt bjöd på.

Stormat på oss har det också gjort, men inte så illa som SMHI förutspått. Vi vågfade oss till och med utanför dörren en sväng. Stefan Winbo och Lotta Brodén var här på en snabb lunch i lördags under stiormbyarna, vilket var trevligt. Enkelt och spontant.


Molly utvecklas massor just nu. Hon har precis börjat jollra, kors i taket. Fram tiulls bara för någon dag sedan gjorde hon sig hörd genom att kraxa som en skata. Men nu kommer det gagaga och bababa. Härligt. Hon har också kommit på hur hon kan dra sig upp till stående om hon håller i någons händer. Dessutom är hon på god väg att ta sig upp i fyrfota stående. Så kanske vi har en kryptjej här om några veckor.

När granen åkte ut kom "kojan" in. Härligt tycker i alla fall Molly som älskar det frasiga ljudet det blir när man rör på tyget. Och hur hon kan få hela tältet att vibrera när hon sparkar. Maja är väl måttligt intresserad...

Molly i tältet

Molly i tältet. Spanar nyfiket efter var Maja kan vara.


Maja med egenhändigt påtagen mascara

Maja har tagit på sig mammas mascara...


Molly i badet

Molly står upp i badet!

Kommentarer
Postat av: atena

vad söt molly är =) haha.

2008-01-20 @ 21:19:39
URL: http://jiggy.blogg.se
Postat av: Sara

Visst är hon! :-)

2008-01-29 @ 11:59:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0