Man ska ha husvagn...

Semestern med husvagnen inleddes som jag redan nämt med besök hos bekanta i Lysekil. Där hoppades det studsmatta, åktes turisttåg, åts god mat och umgicks.Studsmatta har i olika former varit ett genomgående tema under sommaren. Molly fullkomligen älskar desaa tingestar och aldra roligast är det när någon annan hoppar så att marken gungar.

Efter en vecka på hemmaplan med födelsedagsfirande och lite besök packade vi ihop oss i husvagnen och for mot Öland.Där mötte vi upp med mormor Lena och morfar andreas som också har husvagn samt morbror Micke och tant Elli med lille Alexander som hyrde campingstuga. Under veckan hans det med lite bad, en del utflykter och mycket umgänge.

              

Vi flög drake...                                                                    ... och besökte Borgholm där det var torgfestival


              

...hoppade ännu mer studsmatta                                          ... och lekte en hel del


En dag var vi på Ölands museéum...där vi hoppade på höskullen......red käpphäst...... och tittade på djur.Vi gjorde givetvis allt det där som en campingplatrs erbjuder, som att cykla cykelbil...Och äta glass...

Efter en vecka på Öland drog vi vidare mot Kivik för att umgås med Susie och Fredrik med barn. Mer om det en annan morgon.

Nu är nämligen vardagen här då väckarklockan ringer 5.30. Det ger en liten stund av lugn och ro innan det är dags att väcka de små för att få iväg alla till sina respektive dagisar och skola. Och i morgon, då ska jag återvända till jobbet igen. Efter 2 år och 8 månader hemma. Det ni! :-)

Vardag

Nu är det dags att väcka bloggen ur en lång och välförtjänt semester med en kort uppdatering.

Vad som har hänt sedan sist i bilder...Fasaden på husets baksida byttes och en ny altan byggdes......samtidigt som Sara var på Kreta och Johan var hemma med Molly som hade vattenkoppor och snickare högt och lågt. Maja och Miranda åkte på kopporna när Sara väl var hemma igen.Midsommar på Lilla Akserön som vanligt. Husvagnen var med och vi sov där två nätter. Vädret på själva midsommar var sisådär, men dagen efter var det fullkomligt strålande.

              

Besök av olika sort och art... Vi var i Lysekil me dhusvagnen ett par nätter hemma hos Dennis och Renee (Dennis ör en arbetskompis till Johan) och deras dotter Sara som är jämngammal med Molly. Vi besökte en annan jobbekant till Johan som var kattvakt till 6 kattungar över sommaren. Anna, Moa och Lisa kom hit över en natt för lek och umgänge. Johan och Molly besökte djuren i Slottskogen med an Sara, Maja och Mirre var på Liseberg.
Vi var hemma hos mormor och morfar i Stockholm, Johan över en helg och vi andra stannade en vecka. Maja fyllde år och vi hade kalas...

Allt detta innan semestern började på riktigt... Nu är det dags att väcka barn för dagis och skollämning. Mer om det och om semestern vid senare tillfälle. Vi hörs!

RSS 2.0