Kallt...

Oj, vad kallt det blivit plötsligt! Overaller, vinterkängor och tjockmössor fick vi leta fram i går morse när det var dags för att gå till dagis. -4 grader. Brr... Men solen värmer skönt fram på eftermiddagen.

I lördags var Maja tillräckligt frisk för att åka på simskolan. Trots att det är så tidigt på morgonen studsar hon upp ur sängen. Veckan innan klarade Maja ju simmärket Livbojen, så det införskaffades vid detta simtillfälle. Det var en mycket stolt Maja som åkte hem från simskolan med märket fäst på tröjan.

På eftermiddagen var Maja bjuden på 5 års kalas hos grannpojken Anton. Presenten införskaffades i fredags tillsammans med alla tre barnen i den stora leksaksaffären på Backaplan. En aktivitet som faktisklt går över förväntan. Det finns ju så mycket skoj saker som låter, rör sig och som man känner igen från TV´n. En sovande Timmy lamm, figurerna från Drömmarnas trädgård, Pingu m.fl. Hur som helst, på kalaset var det massor av pojkar, och så Maja som klätt upp sig i sina finaste rosa kläder med halsband, tofs och hårspännen. Men det bekom inte Maja mycket. Hon kom hempromenerandes själv från kalaset när det var slut, nöjd och glad med balong och godispåse i handen. Under tiden unnade sig Sara en shoppingtur in till stan och kom hem ett par timmar senare med massor av påsar.

Lördagen var även Johan och Saras bröllopsdag. För att fira 6 härliga år tillsammans blev det delikat middag på Resturang Fond samt ett champange på Ett innan farmor och farfar avlöstes på hemmaplan.

På söndagsförmiddagen tog vi oss en skogspromenad i området. Maja byggde en jättefin koja av pinnar och vi klättrade i träd och njöt av att umgås hela familjen. Efter vilan åkte vi gemensamt till Coop för veckans storhandling. En fika hanns också med. Mysigt!

Veckan är nu igång som vanligt och barnen går på dagis igen. Molly var tvärt emot vad vi trodde mycket excalterad över att få gå till dagis. Mirre ochg Sara tog en långsam skön promenad efter att systrarna lämnats, för en gångs skull helt på Mirres vilkor.

I dag har vi varit på Kyrkans öppna förskola och lekt, fikat och sjungit. Alltid lika trevligt. snart är det dags att hämta Molly som idag har varit på utflykt med dagis till bibliuoteket. Ska bli mycket spännande att höra hur det hela har avlöpt.Maja klättrar
Mycket legobygge just nu...
Mirre är mycket medveten om sitt utseende. Kjol och tofsar ska det vara, och helst ska allt vara rosa.

Kommentarer
Postat av: Elli

Tjejerna har blivit så stora! Det syns speciellt på Mirre. Vi satt och kollade på kort hos Lena och Andreas och insåg vad Mirre är lik dig när du var liten. Synd att ni inte kommer upp som ni tänkt, men vi får väl ta och komma ner och hälsa på snart istället =o) Kram kram

2010-10-27 @ 08:13:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0