Fredag

Och så var det fredag igen... Och tjejerna är fortfarande hängiga. Börjar bli lite segt! Hoppas på att alla är friska till nästa vecka, så att vardagen kan återkomma med sin lunk.

Med andra ord har vi inte gjort många knop i veckan. Varit inne mest och lekt. Efter allt för mycket tjat och gnat och bråk kring datorer och DVD-filmer gjorde vi en drastisk åtgärd i tisdags kväll. DVD-apparaten kopplades ur och DVD skivorna gömmdes undan för ett tag. Vill man titta på TV är det bolibompa som gäller. Datorerna flyttade vi ner i källaren till det som från början var tänkt att bli kontor. Nu, efter snart 2 år har det äntligen blivit kontor. Ett skrivbord, två datorer, en skrivare och en nyinförskaffad laminatmaskin för att kunna göra bilder åt Molly... I och med att datorerna inte syns, så efterfrågas de knappt alls längre. Så istället så får vi bygga lego, leka frisör, ha dock kalas etc.

Såg på alla facebookkommentarer att det snöade i Stockholm idag. Det gjorde det faktiskt här med igår, men kanske inte i samma mängder.Den låg kvar i alla fall någon timme...
Molly...
...och Maja uppskattade snön..
...medan Mirre var mindre förtjust!


          

Då var det betydligt bättre att vara inne!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0