Hemsytt m.m.

Susie (Måns och Ellens mamma) har en fin blogg där hon och hennes kompanjon visar alla coola och praktiska saker de syr. Jag kan rekommendera ett besök! Just nu har de också en tävling då man kan vinna en dockbärsele.



Gå in och kika här.

Våren är verkligen här nu! I helgen var det fantastiskt väder och vi gjorde en heldagsutflykt till Slottskogen. Vi hade med oss lunch och Mirre sov sedan i vagnen medan vi andra lakte på lekplatsen Plikta. Mysigt!

I går var Sara, Molly och Mirre och hälsade på på Mollys blivande dagis efter att vi lämnat Maja på hennes. Dagiset har en stor och härlig gård som inbjuder till mycket lek och spring. Molly verkade tycka att gården var trevlig, men störde sig en aning på alla fröknar som skulle hälsa på henne hela tiden.

I dag har vi varit på öppna förskolan och lekt. Denna gången var det bara vi och fröken Dorota, så det var gott om plats och inga konflikter (mer än det vanliga syskontjafset...) att avstyra. Men det var mysigt ändå! Konstigt att inte fler vågar sig till kyrkans öppna förskola, då det är knöfullt på den komunala.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0