Inför nya äventyr

Vi har hunnit med både det ena och det andra sedan jag skrev sist, och i morgon bär det av mot midsommaräventyr med husvagnen. Så det är kanske bäst att göra en liten uppdatering.

Första veckan efter förra uppdateringen var Johan iväg på expedition med jobbet i Tyskland och Frankrike. Sara rodde ihop hemmatillvaron med jobb samt möte på habiliteringen tack vare hjälp av kusin Tova som även sov här över en natt. Trevligt med sällskap! Vi hann också med en tur till stan med besök hos Gunnel för frissering av tjejerna följt av lunch och lek hos Susie, Fredrik, Måns och Ellen.

Johan välkomnades hem av fyra överlyckliga tjejer, de tre yngsta mötte honom med kramar i dörren. På lördagen var det kalas i Alingsås, då kusin Julia fyllde 3 år. Då husvagnen fortfarande stod på deras gård tog vi tillfället iakt och sov över natten. Mysigt! Även denna gång fungerade det över förväntan, även om Molly hade lite svårt att somna in.

Den följande veckan var det dags för Sara och barnen att åka bort. På tisdagen tog de tåget mot huvudstaden där mormor mötte upp på perrongen. Dagarna hos mormor och morfar ägnades åt mycket förberedelser inför det stundnade 60-års kalaset, men lite annat hanns också med. Som lite skoshopping i Åkersberga Centrum, besök hemma hos den nya lille kusinen Alexander samt mycket lek i trädgården där mormor satt upp både rutshkana och gungor.

På fredagskvällen kom Johan med bilen för att vara med på mormors kalas på lördagen. Kalaset blev mycket lyckat och barnen var i sitt esse. Mirre och Molly tröttnade vartefter, men Maja hade nog kunnat hålla på hur länge som helst. Mamma Sara tröttnade före henne.

På söndagen bilade vi alla hemmåt igen, en biltur som gick väldigt smidigt. Bådar gott inför sommarens husvagnsåkande!

Idag har Maja haft sin sista dag på dagis för en här gången och nu väntar ett 7 veckor långt sommarlov. Hon är mycket uppspelt över det hela, men vi får se hur lång tid det tar innan hon längtar tillbaka till dagis igen. Det var även midsommarfika på förskolan under eftermiddagen, så för en gångs skull fick Mirre och Molly stanna kvar och leka en bra stund efter hämtningen, samt att det bjöds på tårta. Mums!



Molly är kalasfin på mormors 60 års kalas.


  

Bilåkning på väg hem från Stockholm




Maja med hemmagjord midsommarkrans på förskolan




Molly filosoferar under ett träd




Mirre i sandlådan

Kommentarer
Postat av: E L I N

Hoppas ni får ett trevligt midsommarfirande! Vi skippar askeröarna denna gång och firar hos min mamma o pappa istället. :)

2010-06-24 @ 16:44:28
URL: http://vanillacupcakes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0