Mot Stockholm

Dags för en snabb liten rapport. Om dryga timmen beger sig Sara och barnen med tåget mot huvudstaden för att hälsa på mormor och morfar. Johan drar norrut i morgon för ett par dagars skidåkning. Så det kommer att vara endast mobiluppdateringar här ett tag framöver.

Just nu sitter Molly och pärlar (på sitt eget sätt... I går hamnade väl ett hundratal pärlor på golvet.), Maja är på dagis och Mirre sover. Väskorna är packade så när som på ytterkläder och vi är i stort sett redo att åka. Tre barn och en vuxen på tåget ska bli spännande. Mantrat just nu är att det är bara tre timmar det handlar om. En kort period i det stora hela! Men med rätt attityd och lite DVD filmer ska det nog gå bra.

I söndags eftermiddag åkte vi på Majas önskemål till stadsmuseet inne i stan, som her en avdelning som kallas barnens museeum. Maja hade höga förväntningar, då hon inte varit där på över ett år. Men hon blev ganska besviken... Förväntningarna var högre än verkligheten. Mirre och Molly uppskattade dock turen mycket.

Annars har veckan rullat på med dagis i måndags och ledig dag i går. Den lediga dagens eftermiddag ägnades åt massor av besök. Anna med barnen Stella och Emelia samt Saras kollega Jenny med sonen Simon kom på eftermiddagsfika och lek. Full rulle kan man säga med 6 barn.



Maja leker på lekplatsen


Molly tittar på TV i leksakslådan



Mirre på julaftonsmorgonen...

Ska försöka vara lite flitig med mobiluppdateringar, så håll utkik eftrer nya bilder.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0