Rabatt-fix

Helgen har gått i långsamt lunk tempo. Sara uppskattar lugnet, då vardagarna kan bli lite hektiska. Speciellt de dagar då Maja ska vara på dagis klockan 9 har en tendens att köra ihop sig.

På fredagseftermiddagen fick vi besök av Hanna och Henrik med deras lilla Ebbe (4 månader). Hanna och Johan jobbade ihop för något år sedan. Vi fikade och mös i solskenet ute på altanen, då Ebbe inte var så sugen på att få ta del av våra förkylningsbaciller. På kvällen fick Sara ledigt och for in till stan för att träffa Susie över en bit mat och ett glas vin. Kvällen avslutades på Dansforum på Järntorget där Susies syster Diana framförde en koncert tillsammans med sina klasskompisar på musikallinjen. Så bra!

Dagen idag har ägnats åt framsidan av huset. Johan och Maja åkte på förmiddagen iväg till Rödbo handelsträdgård och kom hem med massor av jord och tre buskar (Leocothoe zeblid) som efter gemensamma insatser blev planterade på framsidan. Ännu återstår att lägga klart stenläggningen och sätta kantsten kring den nya rabatten. En sandlåda är också inhandlad som skall laceras och placeras bredvid rabatten. Allt för att undvika att rabatten används som sådan, vilket barnen har gjort hitintills.



Maja och Johan gräver ur rabatten för att kunna fylla på med ny fräcsh jord. Mirre inspekterar buskarna.




Maja hittade flera maskar som hon gjorde ett fint hem åt i lastbilens flak.




Mirre ställer sig nu upp mot allt hon kommer åt...




Att ta kort eller filma Molly är svårt just nu, för så fort hon får syn på kameran kommer hon sättande och vill titta på resultatet omedelbums! Här sträcker hon sig efter kameran.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0