Filmsnutt

Har ju börjat lära mig hur man lägger in filmer på bloggen, och nu ska här filmas här hemma och visa er vilka framsteg de små liven gör. Tyvärr är det svårt att få dem att göra saker på beallning... Här kommer i alla fall ett litet klipp på Molly och Mirre in action.

I dag har Maja haft sin lediga dag från dagis, så vi har haft fredagsmys. Vi var ute en sväng på förmiddagen och slängde retursaker. Medan Mirre sov bakade vi tigerkaka och lagade korvstroganof till lunch. Vid ett tiden tog vi bilen in till stan och träffade Susie med barn på Johannebergslekplatsen, lekplatsen aldeles i närheten av vår gamla lägenhet. Vi fikade och barnen lekte och härjade. Innan hemfärd tog vi oss till Gunnel (hårfrisörskan i huset vi bodde i) för en blixtvisit. Vi passade på att boka klipptid till nästa vecka.

Nu sover de tre guldklimparna och vi vuxna ska ha fredagsmys!


Kommentarer
Postat av: Anna

Haha, det syns så himla väl att Lisa och Molly är jämngamla, gillar samma saker och grejar på samma sätt! Och va duktig Mirre är, sitter så fint och kryper jättetjusigt. Hann ju inte se så mycket av henne in action förra helgen... När ska vi ses i Skövde/Borås tycker du? Kram

2009-10-06 @ 21:02:42
URL: http://www.hemmahosgrannen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0