Tröttigt!

Oj, nu börjar det kännas som höst på riktigt... Eller nästan vinter. Idag har det blåst isande vindar och temperaturen har inte visat mer än 3 grader. Brr... Inte lockar det att vistas utomhus inte. Idag var det dock dagisdag för Maja, så det var bara att pälsa på alla tre tjejerna samt mamman och bege sig ut i vinden. Mirre sover numera bara två gånger per dag och första passet omkring kl 10-11.30. Helst sover hon i sin säng, vilket gör att efter dagislämning vid 9 så hinns det inte med så himla mycket mer utevistelse innan det är dags att gå in. Men dagar som idag känns det inte ett dugg fel att komma in igen efter en knapp timme ute.

Det råder lite sjukdomstider nu igen. Maja klagade på halsont för några dagar sedan, Mirre får vi snyta ett antal gånger per dag och Molly har idag haft ett humör som heter duga, vilket alltid brukar tyda på att det är en förkylning på gång. Sara och Johan är än så länge friska.

Igår var ännu en av våra intensiva tisdagar, som blev än mer intensiv i och med att Sara skulle bort på kvällen. Förmiddagen var dock lugn, Mirre sov och Molly och Sara lagade tjockpannkaka som skulle vara klar till middagen sedan. Maja hämtades kl 14 på dagis, sedan blev det fika på cafét vid biblioteket, lite bokläsning på biblan och sedan var det dags för Majas dans. Förra gången på dansen blev det strul med volymen på stereon och musiken började extremt högt. Maja som är känslig för höga ljud blev skrämd. Maja var dock mycket modig denna vecka och vågade dansa trots att hon var rädd. Modiga lilltjej! Eter dansen bär det av hemmåt för middag. Just denna tisdag skulle Sara på Me & I party i Alingsås, så det blev till att slänga i sig middag och sedan bege sig igen. Massor av fina kläder och gott fika hemma hos Lisa! Maja och Molly fick varsin plysch klänning (Maja en svart med en blomma och Molly en turkos med ett hjärta) Maja ett par rosa plyschbyxor och Mirre ett par hängselbyxor med moln på.

Idag har vi bara slöat. Alla har varit tröttiga och tummen har varit i munnen på Mirre mest hela tiden. Efter hämtning på dagis bar det av hem omgående för fika och sedan bänkning i TV soffan framför Dora. Lagom aktivitet en tröttig dag som denna!




Mirre med tummen i munnen




Barnen myser i och omkring den nya soffan framför Dora

Kommentarer
Postat av: ELIN

Åh så söt hon äääär lilla Mirre!!



Skitsnygg soffa!!

2009-11-04 @ 17:16:57
URL: http://missdoe.blogg.se/
Postat av: Anna

Åh, vad snyggt det blev med soffan! Och den röda mattan, vart har du hittat den? Kram

2009-11-06 @ 21:54:55
URL: http://www.hemmahosgrannen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0