Regn, regn, regn...

Sitter här och regnet fullkomligen öser ner ute... Borde tömma diskmaskinen, damsuga, röja i köket efter våffeltillagning och inmundande (med andra ord grädde och våffelsmet högt och lågt...). Men jag hamnar här istället! Aldeles för mätt och däst för att göra något vettigt! Molly röjer i pysselgarderoben och slänger pusselbitar omkring sig, Maja leker med Mirre och Mirre låter sig lekas med... Och ute regnar det!

Idag har Sara, Maja och Mirre besökt Majas nya dagis där hon ska börja i augusti. Vi fick bara för någon dag sedan erbjudande om att låta Maja börja på kyrkans förskola. En förskola med 22 barn och 5 fröknar, jämfört med den komunala gruppen på 22 barn på 3 fröknar. Både Maja och Sara var nöjda efter besöket. Maja såg massa roliga leksakewr och Sara fick förtroende för personalen. Molly fick följa med till Johans jobb där det var städdag. Molly röjde och slängde med hjärtans lust och pappa Johan fick nog slängt mest av alla.

Två dagar i rad har vi hängt en del på en lekplats i området där det kors i taket faktiskt varit lite barn och andra föräldrar. Annars brukar vi allt som oftast vara ensamma... Även om vädret varit svalare har vi sluppit ihållande regn. Fram till nu på eftermidagen!

Passar på att minnas de fina dagarna som varit med lite bider från stranden. Sen ska jag ta tag i allt det där jag borde göra... Eller inte!



Molly myser i badbaljan på baksidan




Bad i havet för de stora tjejerna




Maja dansar på klipporna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0