v. 4 2008

Oj, vilken vecka! Här har det rått sjukdomstillstånd kan man säga. Johan insjuknade i söndags, Maja i måndags och i tisdags var det Mollys tur. De har alla tre haft 40 graders feber och varit rejält utslagna. Det är bara Sara som har stått på benen och som har agerat sjuksyster.

Med andra ord har det inte hänt mycket spännande, mer än några läkarbesök. Först ett nattligt sjukhusbesök med Maja när hon i feberrus var okontaktbar. Där gjordes lungröntgen och togs sänka som var skyhög; 82. Klockan 2.30 på natten kom vi hem igen efter ca 5 timmar på akuten. Detta följdes upp med ett läkarbesök, dagtid denna gång tack och lov, där vi skulle lämna urinprov. En spännande erfarenhet för ett blöjbarn. Vi fick en påse som klistras fast och sedan fick vi sitta i väntrummet och dricka vatten i mängder. Till sist fick läkaren sitt urinprov! Och Maja fick penicillin mot öroninflammation.

Nu börjar saker och ting återgå till det normala. Johan var idag tillbaka på jobbet igen, lite knäsvag, men ändock stående. Barnen är fortfarande lite kinkiga, men ändå de på benen. Och Sara är fortfarande frisk, om än ganska slutkörd.

Molly!

Frisk och glad Molly!


Maja ser

Johan ber Maja att se "finurlig" ut, varpå hon levererar denna pose.


Maja klädd för fest

Krasslig Maja iklädd scarf och "mammasnutten".


Kommentarer
Postat av: Junitjej

Söta ungar!

2008-01-28 @ 21:03:16
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Sara

Tack! :-)

2008-01-29 @ 11:58:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0