v. 2 2008

Två veckor in på 2008 har nu gått. Den senaste veckan har vi varit en man kort här hemma. Johan befinner sig i norrland med jobbet och Sara har fått rådda hemmet själv hela veckan.

Vi har varit på bibliotelet och lånat på oss lite mer böcker. Tyvärr prickade vi in samma dag som alla Göteborgs daghem hade stängt. Alla hade styrt kosan mot stadsbiblioteket och vi kom in i ett kaos utan dess like. Vi fick i alla fall lånat med oss lite böcker hem.

Frisören här i huset, Gunnel, passade barnen i onsdags när Sara var på Hagabadet för att leda vattengympa. Sara kom hem till tre mycket nöjda tjejer (Gunnel var lika nöjd som barnen).

Middag hemma hos Anna och Tommy i onsdags. Det bjöds på köttfärslimpa och ris och Maja åt med god aptit. Mums! Och att leka i Moas rum är som paradiset, så mycket spännande saker, utklädningskläder, dockskåp, pussel, spel, böcker med mera.

Molly sitter gärna med i vasken när det ska lagas mat eller diskas. Att känna på vattnet som rinner är så spännande! I dag kom hon i badet på hur hon skulle ställa sig upp när hon höll i Saras tummar. Det var en mycket nöjd Molly som lekte titt ut med Maja genom att ställa sig och sätta sig.

Middag...

Middag; ärtsoppa och pannkakor. Mums (Molly grimaserar mot blixten hon vet ska komma...)


Maja med morot i munnen

Maja äter morot innan middagen..


Molly i vasken

Molly hjälper mamma i köket

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0