v. 40 2007

Veckan har gått fort, som alltid!

Maja och Molly har båda varit en aning förkylda och snorat ikapp. Än så länge har Johan och Sara klarat sig undan baciluskerna, tack och lov!

I måndags var Maja på Universeum tillsammans med Gunnel, frisören här i huset. Hon har tagit sig an våra småttingar och hjälper oss då och då med barnvakteri. Det var två mycket nöjda damer som kom hem igen. Maja hade fått välja fika själv i kaféterian och hade ätit bulle och drukit festis. Mums! Sedan hade Gunnel tagit Maja till shoppen, men Maja ville inte ha något alls... Märklig unge!

Våra lekkamrater Måns och Susie har varit magsjuka i veckan, så dem har vi tyvärr inte sett så mycket av. I fredags slöt vi dock upp på lekplatsen utanför deras hus och Maja och Måns fick leka lite tillsammans, till bådas glädje. Molly njöt av uppmärksamhet i Fredriks famn (då Susie är sjukskriven på grund av risk för för tidig nedkomst av deras lilla bebis, som ska komma i november är även Fredrik hemma). Båda njöt stort av varandras sällskap.

Molly rullar nu utan problem både från mage till rygg och tillbaka igen och förflyttar sig på detta sättet över golvet. Plötsligt har det blivit än viktigare att hålla golvet rent från damtussar...

I helgen har morbror Micke och Elli varit på besök. Lördagen var en fantastisk höstdag som spenderades mestadels utomhus. På förmiddagen besökte vi "bondens marknad" i Haga och köpte ekologiskt odlade grönsaker. Eftermiddagen spenderades på Liseberg, till skräckblandad förtjusning för Maja. Hon var ömsom halvt skräckslagen av alla människor och alla konstiga ljud, men samtidigt mycket exalterad över tågen, flygplanen, de snurrande kaffekopparna och allt annat tokigt hon såg. Det blev dock ingen åktur för henne i år, utan åkandet stod Micke, Elli och kusin Tova för. 

Mys!

Maja och Molly myser i soffan


Roligt på skötbordet

Molly studerar Maja i badet


Mellis i soffan

Maja och Måns äter mellis i soffan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0